Δώρο ένα φυτό της επιλογής μας σε κάθε παραγγελία

Τηλ. Παραγγελίες: 23820 22 220

Εναλλαγή Πλοήγησης

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Οι τιμές λιανικής πώλησης του κάθε φυτού αναγράφονται στην περιγραφή των ποικιλιών.

Επιπλέον ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις:

• Για παραγγελίες από 200 ως 300 ΕΥΡΩ ισχύει έκπτωση 10% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

• Για παραγγελίες από 301 ως 600 ΕΥΡΩ ισχύει έκπτωση 15% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

• Για παραγγελίες άνω των 601 ΕΥΡΩ ισχύει έκπτωση 20% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

• Για παραλαβές από το φυτώριο ισχύει επιπλέον έκπτωση 10% για οποιαδήποτε αξία.

 

Όταν κάνετε παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας με το καλάθι αγορών τότε η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα και το ποσό αφαιρείται από την αξία της παραγγελίας σας.

 

Κατά τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άλλες πολλές αξιόλογες προσφορές.

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 

Το διαρκές μας μέλημα είναι να παραδίδουμε στους πελάτες μας φυτά τριανταφυλλιάς υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Εφόσον όμως πρόκειται για ζωντανά φυτά, υπάρχει η πιθανότητα να ανακύψουν προβλήματα κατά τη μεταφορά τους ή από δικό μας λάθος. Γι αυτό, όταν παραλαμβάνετε τις τριανταφυλλιές σας εάν κάτι σας φανεί ότι είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο πρέπει απαραιτήτως να μας ενημερώσετε αμέσως για να σας το αντικαταστήσουμε χωρίς άλλη δική σας επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε να μας επιστρέψετε τα προς αντικατάσταση φυτά στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ) .

 

Εάν αντιληφθείτε ότι το δέμα κατά τη στιγμή της παραλαβής έχει παραβιαστεί ή καταστραφεί τότε μην το παραλάβετε και ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

Επίσης αν τα φυτά σας χαλάσουν λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών μπορείτε να μας ζητήσετε να σας τα αντικαταστήσουμε δωρεάν. Σ’ αυτή την περίπτωση ισχύουν οι παρακάτω όροι:

 

1. Η εγγύηση ανάπτυξης ισχύει έως 2 μήνες από την αποστολή των φυτών και μόνο αν αγοράσατε «γυμνόριζες» τριανταφυλλιές ή «σε μπάλα τύρφης».

Δεν εγγυούμαστε τις αγορές φυτών σε γλάστρα.

2. Τα προς αντικατάσταση φυτά επιστρέφονται με τις ετικέτες τους.

3. Όλες οι τριανταφυλλιές αντικαθίστανται στην τιμή της γυμνόριζης. Αν θελήσετε να πάρετε τις τριανταφυλλιές σας «σε μπάλα τύρφης» ή σε γλάστρα 2 λίτρων, χρεώνεστε 0,50 € και 1,00 € ανά φυτό αντιστοίχως.

Για τις δενδρώδεις και Μίνι – δενδρώδεις εγγυούμαστε μόνο το 50% της αξίας τους.

4. Επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς των φυτών που αντικαθίστανται. (δείτε: Κόστος Αποστολής).

5. Πριν την αντικατάσταση να προηγηθεί τηλεφώνημα για να σας δώσουμε οδηγίες στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας σας.