Δώρο ένα φυτό της επιλογής μας σε κάθε παραγγελία

Τηλ. Παραγγελίες: 23820 22 220

Εναλλαγή Πλοήγησης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.avramis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της επιχείρησης με την επωνυμία Υιοί Π. Αβράμη & Σία Ο.Ε.  (με διακριτικό τίτλο «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.» ), που εδρεύει στα Γιαννιτσά Πέλλας, Περιοχή Μηδέν Λουδία, (ΑΦΜ: 081452076 / Δ.Ο.Υ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ).

Μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.» ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση «www.avramis.gr» προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του «www.avramis.gr» διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, καθόσον η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα «www.avramis.gr» συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. ΌΡΟΙ

Η «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

2.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.avramis.gr» χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.avramis.gr» τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.avramis.gr» λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του «www.avramis.gr» τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη των δικαιωμάτων πρόσβασης και εναντίωσης που έχετε σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

To «www.avramis.gr» μπορεί κατά καιρούς να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείο για να σας ενημερώνει για προσφορές, για τη διάθεση από τις σελίδες του παρόμοιων προϊόντων και υπηρεσιών ή να σας στέλνει νέα, ιδέες και συμβουλές για τα φυτά σας. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στη διεύθυνση «[email protected]» ή απλά πατώντας διαγραφή απο τη λίστα επαφών μας στο τέλος οποιουδήποτε απο τα e-mail που λαμβάνετε απο εμάς.

 

3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.avramis.gr» έχει βασική προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος «www.avramis.gr» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.avramis.gr» χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites). Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κρυπτογραφείται/κωδικοποιείται πριν βγει online, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "e-Pos Paycenter" της Tράπεζας Πειραιώς, που χρησιμοποιεί κρυπρογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit SSL (Secure Sockets Layer), ενώ οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρις ότου αυτή φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επιπλέον προσωπική ασφάλεια αποτελεί το όνομα χρήστη (user name) και ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του «www.avramis.gr». Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Κατά την παραγγελία σας και εφόσον έχετε συνδεθεί με το όνομα χρήστη (user name) και με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.avramis.gr», η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματά μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Όπως προσέχετε τις συναλλαγές σας με τις πιστωτικές σας κάρτες και δεν αναφέρετε σε κανέναν το PIN σας, έτσι και με τους συγκεκριμένους κωδικούς πρέπει να τους φυλάσσετε με προσοχή και να μην τους δίνετε ποτέ σε τρίτους , ούτως ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος τα στοιχεία αυτά να περιέλθουν σε τρίτους, ξένους προς εσάς.

Συμβουλή: Κατά την δημιουργία του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) δημιουργείστε κωδικό ασφαλείας χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Για λόγους ασφαλείας οφείλετε να αλλάζετε το password σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. αριθμός τηλεφώνου, ημερομηνία γέννησης, κ.ά.).

 

4. ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ - ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.» δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αφορούν τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντων. Στοιχεία για το κάθε προϊόν μπορείτε να πάρετε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο αντίστοιχο προϊόν, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών που έχουν εκφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει χωρίς να το θέλουμε ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για τεχνικούς ή άλλους λόγους.

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο «www.avramis.gr» υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητας του.

 

5. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Τα δικτυακό κατάστημα «www.avramis.gr» και όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, υπηρεσίες, προϊόντα, ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά σήματα που αντιπροσωπεύουν την «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.» και το ηλεκτρονικό της κατάστημα), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση των παραπάνω, εκτός των περιπτώσεων που υπάρχει η σχετική έγγραφη άδεια της «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.».

 

6. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Στις σελίδες του «www.avramis.gr» θα βρείτε πληροφορίες για τη διαδικασία και τα βήματα έως την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές για τον εντοπισμό και διόρθωση πιθανών σφαλμάτων κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας (πχ σχετικά με το είδος, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής κλπ).

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε e-mail (επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας, ενώ θα ακολουθήσει και επόμενο e-mail , με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

7. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το διαρκές μας μέλημα είναι να παραδίδουμε στους πελάτες μας φυτά τριανταφυλλιάς υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Εφόσον όμως πρόκειται για ζωντανά φυτά, υπάρχει η πιθανότητα να ανακύψουν προβλήματα κατά τη μεταφορά τους ή από δικό μας λάθος. Γι αυτό, όταν παραλαμβάνετε τις τριανταφυλλιές σας εάν κάτι σας φανεί ότι είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο πρέπει απαραιτήτως να μας ενημερώσετε αμέσως για να σας το αντικαταστήσουμε χωρίς άλλη δική σας επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε να μας επιστρέψετε τα προς αντικατάσταση φυτά στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)Εάν αντιληφθείτε ότι το δέμα κατά τη στιγμή της παραλαβής έχει παραβιαστεί ή καταστραφεί τότε μην το παραλάβετε και ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

Επίσης αν τα φυτά σας χαλάσουν λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών μπορείτε να μας ζητήσετε να σας τα αντικαταστήσουμε δωρεάν. Σ’ αυτή την περίπτωση ισχύουν οι παρακάτω όροι:

 

1. Η εγγύηση ανάπτυξης ισχύει έως 2 μήνες από την αποστολή των φυτών και μόνο αν αγοράσατε «γυμνόριζες» τριανταφυλλιές ή «σε μπάλα τύρφης». Δεν εγγυούμαστε τις αγορές φυτών σε γλάστρα.

2. Τα προς αντικατάσταση φυτά επιστρέφονται με τις ετικέτες τους,

3. Όλες οι τριανταφυλλιές αντικαθίστανται στην τιμή της γυμνόριζης.

Αν θελήσετε να πάρετε τις τριανταφυλλιές σας «σε μπάλα τύρφης» ή σε γλάστρα 2 λίτρων, χρεώνεστε 0,50 € και 1,00 € ανά φυτό αντιστοίχως.

Για τις δενδρώδεις και Μίνι – δενδρώδεις εγγυούμαστε μόνο το 50% της αξίας τους.

4. Επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς των φυτών που αντικαθίστανται.

(δείτε: Κόστος Αποστολής).

5. Πριν την αντικατάσταση να προηγηθεί τηλεφώνημα για να σας δώσουμε οδηγίες. στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

8. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2382 022220 αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

 

9. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

- ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ  

Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, Masterpass).

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.avramis.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας (PIRAEUS BANK.) όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφόσον έχετε συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα (PIRAEUS BANK).

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

 

- ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Μόνο για την Ελλάδα με επιπλέον επιβάρυνση 2,30€)

Πληρώνετε στον μεταφορέα, , ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.», κατά τη στιγμή της παράδοσης. Εφόσον επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής επιβαρύνεστε με τα έξοδα πληρωμής. Τα έξοδα πληρωμής εμφανίζονται αυτόματα στην φόρμα της παραγγελίας σας. Τα έξοδα πληρωμής (αντικαταβολής) είναι €2,30 για κάθε παραγγελία ή αποστολή φυτών. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

 

- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εφόσον γίνει η κατάθεση τότε η παραγγελία σας γίνεται αποδεκτή και αποστέλλεται με τους όρους πώλησης και αποστολής των φυτών.

 

Για τις καταθέσεις σε λογαριασμό μας χρησιμοποιήστε κάποιον από τους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς της Εταιρείας μας, ΥΙΟΙ Π. ΑΒΡΑΜΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.:

1.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ. Λογαριασμού: 33044048743, ΙΒΑΝ: GR48 0110 3300 0000 3304 4048 743

2. EUROBANK Αρ. Λογαριασμού: 0026.0219.25.0200262359, ΙΒΑΝ: GR10 0260 2190 0002 5020 0262 359

3. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογαριασμού: 6225.040032.855, ΙΒΑΝ: GR80 0171 2250 0062 2504 0032 855

4. ALPHA BANK Αρ. Λογαριασμού: 583 / 002101-006898, ΙΒΑΝ: GR96 0140 5830 5830 0210 1006 898 (Δικαιούχοι:  Αβράμης Θεόδωρος και Αβράμης Νικόλαος)

 

 

Για διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

10. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

 

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.  Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα (1-2 εργάσιμες ημέρες) και με σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν τη φύτευση τότε πιθανόν να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στις αποστολές των φυτών.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

10.1.1. Κατά την αποστολή των φυτών, το κάθε φυτό φέρει σε ειδική πλαστική ετικέτα τον κωδικό, την κατηγορία, και το όνομα της ποικιλίας, σύμφωνα με την περιγραφή του καταλόγου μας. Οι ετικέτες των φυτών είναι ανεξίτηλες και αποτελούν την εγγύηση τους. Σας συνιστούμε να τις κρατήσετε πάνω στα φυτά (δείτε Πολιτική Επιστροφών-Εγγυήσεις)

10.1.2. Στην κάθε αποστολή, και εντός του κιβωτίου, υπάρχει απαραίτητα και ο έντυπος εικονογραφημένος κατάλογός μας.

10.1.3. Η κάθε αποστολή συνοδεύεται με Δελτίο Αποστολής και Απόδειξη Λιανικής Πώλησης. Αν τα φυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για επαγγελματικούς σκοπούς (π.χ. διαμόρφωση εξωτερικών χώρων ξενοδοχείων, εργοστασίων κ.λπ.) παρακαλούμε να μας ζητήσετε την έκδοση Τιμολογίου Πώλησης. Στις τιμές των φυτών συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 13%.

10.1.4. Όλα τα φυτά συσκευάζονται σε νάιλον σακούλες για να μη χάνουν την υγρασία τους και μπαίνουν σε χαρτονένια ή ξύλινα κιβώτια.

10.1.5. Οι αποστολές γίνονται ταχύτατα με κάποια εταιρεία Ταχυμεταφορών (courier)

και παραδίδονται στην ταχυδρομική διεύθυνση που δίνετε με την παραγγελία. Σε χωριά και άλλους οικισμούς παραδίδονται στο πλησιέστερο Ταχυδρομείο ή γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Σ’ όλη τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου οι τριανταφυλλιές αποστέλλονται αμέσως. Εξαίρεση αποτελούν οι παραγγελίες που λαμβάνονται νωρίς (Σεπτέμβριο - Οκτώβριο), οι οποίες προηγούνται και εκτελούνται πρώτες με την αρχή της φυτευτικής περιόδου. Λόγω καιρικών συνθηκών, οι αποστολές των φυτών μπορεί να αρχίσουν αργότερα.

10.1.6. Εγγυημένη ημερομηνία παράδοσης: Μπορούμε να κρατήσουμε τις τριανταφυλλιές σας και να σας τις παραδώσουμε αργότερα την εργάσιμη ημέρα που εσείς επιλέγετε, από το τέλος Οκτωβρίου ως 15 Απριλίου. Για την παραπάνω υπηρεσία

έχετε επιπλέον επιβάρυνση 10 ΕΥΡΩ. Παραγγελίες με τον παραπάνω όρο προεξοφλούνται.

10.1.7. Ομαδική παραγγελία και αποστολή:

Μπορείτε να κάνετε “ομαδική παραγγελία” δηλαδή αποστολή σε μία ταχυδρομική διεύθυνση περισσοτέρων της μίας επιμέρους παραγγελιών για μειωμένα έξοδα αποστολής και πιθανόν ενδιαφέρουσες εκπτώσεις. Η κάθε επιμέρους παραγγελία μπαίνει σε ξεχωριστή σακούλα με διαφορετικό όνομα παραλήπτη και σας απαλλάσσει από το να ξεχωρίσετε ένα – ένα τα φυτά της συνολικής παραγγελίας.

 

Επιπλέον πληροφορίες στο τηλέφωνο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Για παραγγελίες αξίας άνω των 150 ΕΥΡΩ η ειδική συσκευασία και η αποστολή σ’

όλη την Ελλάδα εκτελούνται δωρεάν.

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 150 ΕΥΡΩ επιβαρύνεστε ανάλογα με τον

αριθμό των φυτών που αγοράζετε.

 

1. Για την αποστολή των ειδών που παράγουμε, γυμνόριζων τριανταφυλλιών,

τριανταφυλλιών σε μπάλα τύρφης με βιοδιασπώμενο δίχτυ ή και των καλ/κών φυτών κατά το

χρονικό διάστημα Οκτώβριος – 15 Απριλίου, ισχύουν τα παρακάτω:

 

1.1  Όταν οι παραγγελίες δίνονται μέσα από την ιστοσελίδα μας με το καλάθι αγορών τότε η χρέωση γίνεται:

Αν επιλέξετε τις Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. : 2 Ευρώ ανά αποστολή (παραγγελία) και 0,30 Ευρώ για κάθε τριανταφυλλιά. 

Αν επιλέξετε την ACS (κούριερ) : 2 Ευρώ ανά αποστολή (παραγγελία) και 0,30 Ευρώ για κάθε τριανταφυλλιά. 

 

1.2 Όταν οι παραγγελίες δίνονται μέσω τηλεφώνου ή email ή Fax:

• Παραγγελίες 1-3 φυτών επιβαρύνονται με 3 ΕΥΡΩ.

• Παραγγελίες 4-6 φυτών επιβαρύνονται με 4,5 ΕΥΡΩ.

• Παραγγελίες 7-10 φυτών επιβαρύνονται με 6 ΕΥΡΩ.

• Παραγγελίες άνω των 11 φυτών επιβαρύνονται με 8 ΕΥΡΩ.

 

2. Για την αποστολή διαφόρων ειδών και τριανταφυλλιών ανεπτυγμένων σε

γλάστρα 2 λίτρων, μετά τη 15η Απριλίου, ισχύουν τα παρακάτω:

 

2.1 Όταν οι παραγγελίες δίνονται μέσα από την ιστοσελίδα μας με το καλάθι αγορών τότε η χρέωση γίνεται:

Αν επιλέξετε τις Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. : 3 Ευρώ ανά αποστολή (παραγγελία) και 0,30 Ευρώ για κάθε τριανταφυλλιά. 

Αν επιλέξετε την ACS (κούριερ) : 3 Ευρώ ανά αποστολή (παραγγελία) και 0,30 Ευρώ για κάθε τριανταφυλλιά. 

 

2.2 Όταν οι παραγγελίες δίνονται μέσω τηλεφώνου ή email ή Fax:

• Παραγγελίες 1-3 φυτών επιβαρύνονται με 4 ΕΥΡΩ.

• Παραγγελίες 4-6 φυτών επιβαρύνονται με 6 ΕΥΡΩ.

• Παραγγελίες 7-10 φυτών επιβαρύνονται με 7 ΕΥΡΩ.

• Παραγγελίες 11-15 φυτών επιβαρύνονται με 10 ΕΥΡΩ.

• Παραγγελίες άνω των 16 φυτών επιβαρύνονται με 12 ΕΥΡΩ.

 

3. Όταν τα φυτά στέλνονται με αντικαταβολή τότε υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2,30 € ανά αποστολή.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ACS» είτε της εταιρείας Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. (ΕΛΤΑ courier). Σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση γίνεται στο πλησιέστερο γραφείο της ACS ή από τα ΕΛ.ΤΑ. .  Η «Τριανταφυλλιές Αβράμη» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει και άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Οι τιμές λιανικής πώλησης του κάθε φυτού αναγράφονται στην περιγραφή των

ποικιλιών. Επιπλέον ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις:

• Για παραγγελίες από 200 ως 300 ΕΥΡΩ ισχύει έκπτωση 10% επί του συνολικού

ποσού της παραγγελίας.

• Για παραγγελίες από 301 ως 600 ΕΥΡΩ ισχύει έκπτωση 15% επί του συνολικού

ποσού της παραγγελίας.

• Για παραγγελίες άνω των 601 ΕΥΡΩ ισχύει έκπτωση 20% επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

• Για παραλαβές από το φυτώριο ισχύει επιπλέον έκπτωση 10% για οποιαδήποτε

αξία.

 

Όταν κάνετε παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας με το καλάθι αγορών τότε η

έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα και το ποσό αφαιρείται από την αξία της παραγγελίας σας.

 

Κατά τη διάρκεια της φυτευτικής περιόδου θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άλλες πολλές αξιόλογες προσφορές.

 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών για την Ηπειρωτική Ελλάδα, Κρήτη και νησιά (αναφερόμαστε πάντα για την παράδοση στις Πρωτεύουσες των Νομών και όχι σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

Οι παραδόσεις στο εξωτερικό γίνονται σε 4-7 εργάσιμες ημέρες και οι αποστολές γίνονται με εταιρεία courier. Σε περίπτωση έλλειψης, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης

Κατηγορία 1: Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι χώρες μέλη της ΕΕ.(Η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη). H χρέωση είναι ανάλογη με την συνολική ποσότητα των φυτών της παραγγελίας σας και υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Κατηγορία 2: Στην κατηγορία αυτή ανήκουν όλες οι υπόλοιπες χώρες εκτός ΕΕ. (Η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη). H χρέωση είναι ανάλογη με την συνολική ποσότητα των φυτών της παραγγελίας σας και υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών σας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος των απαραιτήτων συνοδευόμενων εγγράφων για την εξαγωγή των φυτών.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποστολές παρακαλώ  επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)

H «Τριανταφυλλιές Αβράμη Ο.Ε.» και το ηλεκτρονικό κατάστημα «www.avramis.gr» παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την περιοδική ή κατά περίπτωση πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Το «www.avramis.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της «www.avramis.gr», μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος ή μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στη διεύθυνση «[email protected]» ή απλά πατώντας διαγραφή από τη λίστα επαφών μας στο τέλος οποιουδήποτε από τα e-mail που λαμβάνετε από εμάς.