Για να ισχύσουν οι τιμές χονδρικής πώλησης, η αξία της παραγγελίας πρέπει απαραιτήτως να ξεπερνά τα 100 € σε τιμές λιανικής πώλησης.

Οι τριανταφυλλιές παραδίδονται με την ετικέτα τους, κλαδεμένες έτοιμες προς φύτευση. Δίνεται η δυνατότητα να παραδοθούν γυμνόριζες, σε μπάλα τύρφης ή ανεπτυγμένες σε γλάστρα 2 λίτρων.

Για το κόστος μεταφοράς ισχύουν οι ίδιες τιμές και εκπτώσεις όπως στην λιανική πώληση μόνο για τις γυμνόριζες τριανταφυλλιές και τις τριανταφυλλιές σε μπάλα τύρφης. Δεν ισχύουν οι εκπτώσεις στα μεταφορικά στην περίπτωση αγοράς τριανταφυλλιών σε γλάστρα.

Αυτές οι τριανταφυλλιές προορίζονται:

  1. Για φυτεύσεις απευθείας σε κήπους και πάρκα από κηποτέχνες και άλλους επαγγελματίες του χώρου της τοπιοτεχνίας.
  2. Προορίζονται για πωλήσεις χέρι - χέρι με παραγγελίες που λαμβάνονται σε καταστήματα πωλήσεων φυτών.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ: ΚΗΠΟΤΕΧΝΕΣ, ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓ. ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ GARDEN CENTERS

Αν η αξία της αρχικής παραγγελίας (σε τιμές λιανικής πριν την έκπτωση) είναι 100 - 300 € τότε εφαρμόζεται επιπλέον έκπτωση 15%.

Αν η αξία της αρχικής παραγγελίας (σε τιμές λιανικής πριν την έκπτωση) είναι πάνω από 300 € τότε εφαρμόζεται επιπλέον έκπτωση 15-20%.

Για παραλαβή από το Φυτώριο μας στα Γιαννιτσά εφαρμόζεται επιπλέον 10% έκπτωση.

Ο τρόπος πληρωμής είναι μετρητοίς ή με αντικαταβολή μετρητών. Σε ορισμένες περιπτώσεις πώλησης και αποστολής φυτών με μπάλα τύρφης είναι πιθανόν να ζητηθεί η προπληρωμή της παραγγελίας.

Συνολικά οι εκπτώσεις που εφαρμόζονται αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα: 

 

Για διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@avramis.gr.