Οι πελάτες των Γεωπονικών καταστημάτων και των Κέντρων κήπου σας θα τις προτιμήσουν γιατί είναι εύκολες στη μεταφορά τους και σίγουρες στην φύτευση.

Οι τριανταφυλλιές Αβράμη σε γλάστρα 2 & 3 λίτρων υπερέχουν ποιοτικά τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

 

 

 

 

Τα φυτά:

Σε μερικές μέρες μετά την παραλαβή των φυτών σας, αυτά θα αρχίσουν να βλαστάνουν. Η ταχύτητα της ανάπτυξής τους είναι αργή στην αρχή λόγω του κρύου και επιταχύνεται όσο ο καιρός ζεσταίνει. Οι Τριανταφυλλιές Αβράμη μπορούν να πωληθούν σε οποιοδήποτε στάδιο γιατί μεταφυτεύονται με πλήρη ασφάλεια, επειδή η μπάλα του χώματος στις ρίζες δεν σπάει, γιατί συγκρατείται από το βιοδιασπώμενο δίχτυ. 

 

Χαρακτηρίζονται από:

1. Άριστη ποιότητα φυτού.

2. Βιοδιασπώμενο δίχτυ για σίγουρη επιτυχία.

3. Ειδικό μίγμα εδάφους για τριανταφυλλιές.

4. Έγχρωμη ετικέτα με φωτογραφία της κάθε ποικιλίας και με οδηγίες φύτευσης.

5. Κάθε κιβώτιο περιέχει 15 - 20 φυτά σε 2λιτρη γλάστρα και 12 φυτά σε 3λιτρη γλάστρα.

 

 

 

 

 

 

 

                       

 

 

 

Το ξύλινο ΣΤΑΝΤ - ΒΙΤΡΙΝΑ με τις Τριανταφυλλιές Αβράμη σε γλάστρα 2 & 3 λίτρων

 

Η συσκευασία δηλ. τα κιβώτια στα οποία παραλαμβάνετε τα φυτά είναι και τα στοιχεία του ΣΤΑΝΤ για την πώληση τους! Κατασκευάζεται, εύκολα και γρήγορα, τοποθετώντας 3-4 κιβώτια, το ένα πάνω στο άλλο.

Τραβάει την προσοχή των πελατών σας αλλά και ομορφαίνει το κατάστημα, το φυτώριο ή το κέντρο κήπου σας. Είναι πολύ ανθεκτικό, δεν πιάνει πολύ χώρο και έχει οικολογική εμφάνιση γιατί είναι από ακατέργαστο ξύλο χωρίς βερνίκια κλπ.,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολλά σταντ μαζί φτιάχνουν μια ελκυστική "γωνιά τριανταφυλλιών" 

Πολλά σταντ μαζί, το ένα δίπλα στο άλλο θα δημιουργήσουν την πιο ελκυστική γωνιά με τριανταφυλλιές: προβλέψτε ώστε να βρίσκεται στην είσοδο του χώρου πώλησης, ιδίως την περίοδο της αρχής των πωλήσεων (τέλος φθινοπώρου - αρχές χειμώνα), οπότε και η τριανταφυλλιά κυριαρχεί στις πωλήσεις αυτής της περιόδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@avramis.gr.