Δώρο ένα φυτό της επιλογής μας σε κάθε παραγγελία

Τηλ. Παραγγελίες: 23820 22 220

Εναλλαγή Πλοήγησης

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Το μεγαλύτερο μέρος των τριανταφυλλιών που παράγονται από τα Φυτώρια Αβράμη προορίζονται για την χονδρική πώληση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Επίσης παράγεται μεγάλος αριθμός από είδη και ποικιλίες καλλωπιστικών, ανθοφόρων θάμνων και αναρριχητικών φυτών. 

Οι τριανταφυλλιές των φυτωρίων Αβράμη ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο πχ.στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Κύπρο, στην Ρουμανία, στο Λίβανο, στην Τουρκία, στο Κατάρ, στο Κουβέιτ, στο Ομάν, στο Μπαχρέιν, στην Σαουδική Αραβία, στα Ην. Αραβ. Εμιράτα, στην Καραϊβική (Γουαδελούπη & Μαρτινίκα) και στον Ινδικό ωκεανό (Ρεϋνιόν) κ.α
 

Τα φυτώρια Αβράμη παράγουν και διακινούν περί τις 650.000 τριανταφυλλιές από 300 ποικιλίες, κάθε χρόνο με πλήρη ασφάλεια, κατά το χρονικό διάστημα από το τέλος Οκτωβρίου ως 15 Ιουνίου. Αυτή η περίοδος, που αναφέρεται πολλές φορές και σαν «φυτευτική περίοδος», μπορεί να μεταβάλλεται κατά μερικές μέρες εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Εφόσον είστε επαγγελματίας παραγωγός φυτών, γεωπόνος με κατάστημα γεωργικών ειδών, ιδιοκτήτης Κέντρου Κήπου ή ακόμα κηποτέχνης, κηπουρός, αρχιτέκτων τοπίου ή ασχολείστε αποκλειστικά ή εν μέρει με την παραγωγή φυτών, το πράσινο και την τοπιοτεχνία τότε μας ενδιαφέρει η συνεργασία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίεςή για να σας κάνουμε κάποια προσφορά.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 2382022220 (4 γραμμές), 2382773830, 2382771999  (8 πμ έως 3 μμ) ή γραπτώς (email στο [email protected] ή Φαξ στο 2382026901) σημειώνοντας τους κωδικούς των ποικιλιών και τις αντίστοιχες ποσότητες.

Ο χρόνος παράδοσης θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πετυχημένη καλλιέργεια στην γλάστρα ή στη φύτευση στον κήπο ή το πάρκο.  

Από την παρούσα ιστοσελίδα μας, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τις τριανταφυλλιές μας και τα άλλα είδη που παράγουμε. 

      

          

Οι τιμές χονδρικής πώλησης ισχύουν μόνο για επαγγελματίες.

Τα προϊόντα μας στην Χονδρική Πώληση: