Οι γυμνόριζες τριανταφυλλιές Αβράμη, σ' αυτή τη μορφή, προορίζονται:   Για καλλιέργεια σε γλάστρα από παραγωγούς στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

 

 

 

 

 

Ποιότητα και όψη τριανταφυλλιών: 

Διατίθενται ακλάδευτες (μήκος κλαδιών 20-30 εκ. περίπου κομμένα σε κορδέλλα) μόνο σε μάτσα των δέκα φυτών με 1 ετικέττα στο κάθε μάτσο.

 

 Πρίν τη φύτευσή τους πρέπει να προηγηθεί κλάδεμα: 

Αφήνετε μέγιστο μήκος κλαδιών 10-12 εκ. Μην κλαδέψετε τις ρίζες. Για την επιτυχημένη φύτευση και καλλιέργεια της τριανταφυλλιάς μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 

100 φυτά (από 1-10 ποικιλίες ή 10 μάτσα των 10 φυτών). Συσκευάζονται σε ναυλον σακούλες, ραμμένες εξωτερικά με ετικέτες των ποικιλιών και του παραλήπτη. Εάν ο αριθμός των φυτών είναι μεγάλος τότε διακινούνται σε ξύλινα παλετοκιβώτια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποστολή - Παράδοση: 

Έχουμε δυνατότητα ταχύτατης αποστολής τριανταφυλλιών σ'όλη την Ελλάδα. Τα φυτά συσκευάζονται -ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας - σε σακκούλες ανά 100 ή σε πολύ μεγάλες σακκούλες και σε παλετοκιβώτια ανά 500.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+30) 2382 022220 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ΕΕΤ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@avramis.gr.